Aparat TECAR Indiba AT 7.0

Fara caldura la nivelul tesuturilor. Creste usor vascularizatia pentru a accelera drenajul si absorbtia hematomului. Biostimulare celulara. Efect ideal pentru faza acuta (inflamatorie) si post-operatorie. La trecerea energiei se modifica permeabilitatea membranei celulare rezultand astfel, cresterea schimburilor de ioni, obtinandu-se regenerarea tesuturilor. In aceasta faza creste atat metabolismul celular cat si cererea de oxigen.

NormaTec X Hyperice PULSE 2.0. PRO

Normatec 2.0 Pro este un sistem care ofera un masaj cu ajutorul presiunii aerului ajutand in ameliorarea temporara a durerilor si / sau dureri musculare minore si pentru a imbunatati circulatia in zonele afectate.

Aparat Crioterapie Game Ready

Game Ready este sistemul care combina terapia rece si compresia dinamica pentru a imbunatati si accelera recuperarea. Este format dintr-o unitate portabila si o gama completa de mansoane ergonomice si conturate anatomic in functie de zona corpului afectata, pentru a oferii cea mai buna terapie rece. Unitatea este foarte usor de folosit, oferind informatii si control absolut in timpul sedintelor de crioterapie. Presiunea, temperatura si timpul pot fi monitorizate si ajustate cu ajutorul butoanelor.

Compex 8.0

4 canale, 40 programe, Mi-Scan, Mi-Autorange, Mi-Tens, Mi-Action, Wireless, conectare web, program integrat de antrenament. Optimizeaza forta si anduranta, te ajuta sa te refaci mai rapid si sa eviti accidentarile, precum si sa tratezi durerea. Este liderul in materie de electrostimulare. Ofera posibilitatea de a descarca online obiectivele propuse, oferindu-va un antrenament personalizat. Include noua optiune Mi-Autorange, ce iti ofera continuu rezultate superioare.

Compex Theta

Ofera performanta de top profesionistilor din domeniul medical. Este echipat pentru toate necesitatile pe care un terapeut le-ar avea in medicina sportiva, recuperarea ortopedica si neurologica. Vine echipat cu 2 senzori MI care ofera acces total la toate tehnologia Muscle Inteligence (Mi- Scan, Mi-Action, Mi-Tens si Mi-Range).

Fisioline OPAF

TERAPIA O.P.A.F.® este o metoda inovatoare care, prin exploatarea frecventelor modulate cu emisie variabila, permite furnizarea de puteri energetice ridicate tesuturilor la diferite adancimi. Acest lucru permite operatorului sa utilizeze o tehnologie sigura, eficienta, cu tolerabilitate ridicata de catre pacient si utilizabila pentru patologii multiple.

Laser Fisioline Lumix Plus LPLUS30

LUMIX® Plus este un laser extrem de versatil si intuitiv, va permit sa gestionati si sa tineti sub control doza de energie administrata tesuturilor, printr-o modulare automata a parametrilor de livrare in functie de zona de tratat si de faza acuta sau cronica a patologiei pe care o prezinta pacientul.

Ecograf Philips Affiniti 50

Affiniti 50 este un ecograf Doppler color, de inalta calitate, cu un design ergonomic, elegant si cu un sistem de imagistica foarte bun. Pe langa acestea, vine cu o interfata prietenoasa si intuitiva, cu acces rapid la caracteristici cheie si cu cea mai recenta tehnologie incorporata.

Ecograf GE Vivid T8

Vivid T8 dispune de capacitatile de imagistica ecocardiografica consacrate ale sistemelor GE Vivid, precum si de performante ecografice exceptionale in domeniul medicinei interne. Vivid T8 este un sistem ecografic cardiovascular hibrid, economic: stabil, fiabil, robust, cu o multitudine de functii, dar accesibil si usor de utilizat. Iar cu o oferta cuprinzatoare de service pe trei ani, sistemul Vivid T8 este proiectat sa creasca valoarea generala de functionare.

EKG Schiller CARDIOVIT CS-104

SCHILLER ofera o statie completa de testare cardiovasculara la efort ce include modul de achizitionare ECG cu conectare USB sau fara fir (Bluetooth), monitor si sistem de operare integrat in troliu cu programe preinstalate gata de lucru.

Bicicletă ERG 911 PLUS

Ergometrul de tip bicicleta ERG 911 plus a fost dezvoltat pentru a fi utilizat in sectorul cardiologiei, acordandu-se o atentie deosebita pentru a asigura cea mai mare stabilitate si practicabilitate. Dispozitivul este folosit pentru a efectua exercitii fizice in timpul examinarilor medicale si a aplicatiilor terapeutice, fiind adecvate atat pentru adulti, cat si pentru pediatrie.

Spirometru SpiroScout SP

Spirometrul SpiroScout SP include cea mai recenta tehnologie de ultrasunete si poate fi utilizat in combinatie cu dispozitivele ECG SCHILLER.
Acest nou concept ofera numeroase beneficii deoarece simplifica manipularea masuratorilor si gestionarea datelor atat pentru inregistrarile ECG cat si pentru spirometrie. Nu exista filtre de schimbat, nu exista ecrane pentru a prinde sputa si nici nevoia de calibrare. Masurarea fluxului cu ultrasunete este independenta de compozitia, presiunea si umiditatea gazului. Prin urmare, erorile legate de aceste variabile sunt eliminate. In combinatie cu senzorii ScoutTube de unica folosinta, aveti o solutie sigura si eficienta, cu control complet al contaminarii.