Echipa Arcomed

Sa facem cunostinta​

Sanatatea miscarii este un domeniu incredibil de vast, care impune automat o abordare multidisciplinara. Tocmai de aceea, clinica noastra este structurata ca un hub de contributors si nu ca un spital privat cu pozitii fixe. Pentru a reda flexibilitatea, trebuie sa fim noi insine flexibili.

Echipa Arcomed s-a format in jurul unui nucleu din profesionisti care exceleaza in specialitati diverse, precum Ortopedie, Cardiologie, Imagistica, Medicina Interna, Nutritie, Fizioterapie, Kinetoterapie, Medicina sportiva si Recuperare Medicala. Ne mandrim in acelasi timp cu o retea extinsa de colaboratori, alesi pentru competentele lor dintre cei mai buni din tara.

Atat pe partea de servicii medicale specializate, cat si partea de recuperare fizica activa, kinetoterapie, fizioterapie sau nutritie, vei gasi un specialist dedicat la Arcomed. Mai mult, modul nostru de lucru se bazeaza pe sharing. Oamenii nostri examineaza impreuna dosarelele si pacientii, pentru ca fiecare caz sa fie privit din cat mai multe unghiuri de expertiza profesionala.​

Echipa