Viza Medicala / Aviz medical sportiv

Vize medicale pentru sportivi

Ești pasionat de sport și vrei să te asiguri că ești în cea mai bună formă fizică și mentală?

Vizele medicale sau avizele medicale sportive pentru efort fizic sunt soluția ideală pentru tine! Principalele aspecte ale medicine sportive includ:

• Evaluare completă a sănătății tale: Avizul medical sportiv îți oferă o evaluare detaliată a sănătății tale, inclusiv a funcției cardiovasculare, a sistemului respirator și a stării generale de sănătate. Astfel, vei avea o imagine clară asupra stării tale și vei putea lua măsuri preventive pentru a evita eventualele probleme de sănătate.
• Recomandări personalizate: Pe baza evaluării tale medicale, vei primi recomandări personalizate pentru a-ți îmbunătăți performanțele sportive. Medicul specialist îți va oferi sfaturi și strategii pentru a-ți optimiza antrenamentele și pentru a evita eventualele leziuni sau suprasolicitări.
• Diagnostic precoce: Vizele medicale pentru efort fizic sustinut îți oferă posibilitatea de a depista precoce orice afecțiuni sau probleme de sănătate legate de activitatea sportivă. Astfel, vei putea interveni rapid și vei evita complicațiile sau consecințele grave asupra stării tale de sănătate.
• Acces la tratamente specializate: Dacă în urma evaluării medicale se constată că ai nevoie de tratament sau intervenție, vei beneficia de acces la tratamente specializate în medicina sportivă. Astfel, vei putea să îți îmbunătățești performanțele și să-ți menții sănătatea în cea mai bună formă posibilă.
• Certificare oficială: Avizul medical sportiv îți oferă o certificare oficială a stării tale de sănătate și a aptitudinii tale pentru practicarea sportului. Această certificare este recunoscută de instituțiile sportive și poate fi necesară pentru a participa la competiții sau evenimente sportive

Oferta viza medicala

150 Lei

Tarif negociabil pentru grupuri!

Contactează-ne și află cum poți obține viza medical


Echipa noastră de medici specialiști te va ghida pe tot parcursul procesului

Telefon: 0770 994 608
Cantar Inbody270
Măsurătorile precise ale compoziției corporale pot fi utile pentru profesioniștii din domeniul sănătății, antrenorii fizici sau persoanele care doresc să își monitorizeze și să își îmbunătățească starea de sănătate și fitness. Acest tip de dispozitiv oferă o perspectivă detaliată asupra compoziției corpului, permițând persoanelor să ia decizii informate cu privire la obiectivele lor de sănătate și fitness.

In cadrul vizei medicale va punem la dispozitie InBody 270 pentru o evaluare cat mai eficienta si corecta. Analiza compoziției corporale oferită de dispozitivul InBody 270 se concentrează pe mai multe aspecte importante, inclusiv greutatea corporală în funcție de nivelul de hidratare al organismului, proteine, minerale și țesut adipos.

În plus, InBody 270 poate furniza și o analiză a consumului de calorii a corpului în stare de repaus, cunoscută sub numele de rata metabolică bazală (RMB). Aceasta este cantitatea de calorii pe care corpul o arde în mod natural în stare de repaus pentru a menține funcțiile de bază, cum ar fi respirația, circulația sângelui și funcțiile organice.

InBody 270 oferă și analiza masei musculare scheletare, precum și evaluări ale BMI (Indexul de Masă Corporală) și PBF (Procentajul de Grăsime Corporală).

Analiza segmentară a masei musculare și a masei de grăsime este un aspect important al evaluării compoziției corporale și poate oferi informații detaliate despre distribuția țesuturilor musculare și de grăsime în diferite părți ale corpului. Această analiză se concentrează pe segmentarea corpului în diferite regiuni sau zone pentru a furniza date mai precise.

Nu lăsa sănătatea pe ultimul loc! Alege viza medicală și asigură-te că vei putea să te bucuri de sport în cea mai sigură și eficientă modalitate posibilă.

Contacteaza-ne

0770 994 608

Nu ezitați să ne contactați oricând. Vom reveni la dumneavoastră cât mai curând posibil!

Ai întrebări?

Suntem aici să te ajutăm!

Telefon

Email

office@arcomed.ro

Adresa

Str. Pictor Ion Negulici Nr. 27, etaj 1, Sector 1, București

    Vize Medicale Sportive